nått grejjs ;b

taget från ; www.elinlovescheer.blogg.se kolla ? (a) <33


var ligger din telefon när du sover? ett bord/golv ;)
hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier?  haha nästan aldrig, xP
hur känns det när du inte har din telefon på dig?  ,  ttomtt x)  
får du någon gång höra att du är en telefonälskare?  njäe ;)
hur många samtalsminuter har du ringt?  , 12:25:30 haha lite ..
hur många telefoner har du haft det senaste året?  5 x) haha
blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig?, HAHHAA, nä ;p
vad står de i de 4e sms:et i din inkorg?  hahahahah, vi ska äta stoganof & ris x) ahaha
vad står de i de senaste skickade sms:et? för mycke ;b
vem är överst listan över missade samtal? vet inte  
vem är 1a på listan över mottagna samtal?  vet inte  
vem är 2a på listan över uppringda nummer?  pappa ;b
har du som bakgrunds bild?  ja & lina ;*
hur mkt batteri har du?   haha, 36 % ;b
vem är 8 på din kontakt lista?  emil ericsson engström ;b
vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen?  haha ingen z)
vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? ingen :b
vad heter din mobil, som bluethooth namn? '@idi0ttTt ;p haha 
den bästa låten på din mobil? , jason mraz - I'am your, / björnbröder X)
den sämsta låten på din mobil? sommar pojkarna ;b
den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen?  ett kort på lisebergggg ! ;D
hur mkt är klockan när du gör detta? 14:09  :)


29/7

tjaaaaa, hehe, nu har det varit varmt typ 25 plus hela veckan ! : )) <3 i love summer :b  haha idag så har jag sovit hos storasyster (: i går kväll så va vi i hennes kompisars stuga, vi grilla bada osv. haha eller jag tommy & vickan gjorde det ^^ för vi körde dom 2 sista som förlorar i yatzy måste doppa sig & kl var typ 22.00 så vattnet skulle ha vart jätte kalllllt men det va typ jätte vaaaaarmt :) haha fast vickan badade även fast hon inte förlorade ^ haha , men sen va vi hemma vid 23.00, men chrille förskökte få i mig ett fisköga x) haha jag skulle få 500 kr om jah åt upp ett fisk öga ! OCH JAG GJORDE DET !! haha skojja . ! ursh det va så äckligt så jag vågade inte xP haha men idah har jag inte gjort mycke ja jag vaknade hos linda vid 10.30 nån gång för tobbe väckte mig .. suuuck :b haha men sen kokade jag ägg fast dom vart missbildade ^ men sen så gick ja de ppappa (: postade nå grejjs sen gick jag på gina tricot ^ ska nog köpa ett linne dära fast kanske itne ^ :b men haha på torsdag 31/7 fyller jag år ! ;D hurra till migggg. :b men då på torsdag ska jag & hanna¨åka buss till luleåh :b shoooopping ! ;p haha men nu orkar jag inte skriva hejjjjdå (:
puussss tjOhääy ;b / {{:


25/7

haha ojjjoj, nu har jag inte skrivit på jätte länge men men . i veckan så har jag sovit hos lina varannandag & hon hos mig :b men idag så har jag sovit hos igår till idag så jag var hos henne sen vid 11 så kom mamma & erik å hämtade oss så for vi till kära piteå ^ haha men där så gick vi på stan först sen på PDOL ^ haha det var rätt så skojj jag & lina åkte bara 2 karuseller tillsammans för andra gången när vi åkte brake dance så spydde hon så hon ville inte åka någonting mera ;/ haha men då sa hon att jag fick åka så jag & erik x) haha åkte radiobilarna & brake dance 2 gånger i rad fast jag var ju m. lina åxå hela tiden :) men sen gick vi & köpte glass ahah jag & lina delade på värsta stora marängswichen =D haha den var gOood (a) men på stan köpte jag (:
- en cardigan kofta från gina tricot ;b
- 3 st deadem från gina tricot ;b
- ett par skor från din sko ;b
- ett brunett shampoo/balsam grej från åhléns ;b
- & ett par sockar från intersport ;b
sen for jag hem till nrfj ;) haha
puussss tjOhääy xP  / {{:



BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: - ja, varje da ;p 
Gnälla: - jodå :p
Sova: - jao =)
Skada dig själv med flit: - ne
Ta mediciner du inte borde ta: - nä?
Vilja dö: - nångång säkert
Drömma mardrömmar: - ibland
Drömma sexdrömmar: - nae
Klä dig i svart: - mm
Gå till kyrkan: - nä
Gå i skolan: - jo
Röka: - neh
Ljuga: - oftast inte
Hata folk: - haha
Lita på folk: - m ..


VEM:

Saknar du: - många
Vill du döda: - vet it
Rörde dig sist: - tangentbordet
Vill du slå: -  en ,,
Pussade dig sist: - ehh.
Vill du kittla: - ingen ? x )
Kramade du sist: - haha
Vill du prata med: - ingen
Skrek du på sist: - mamma
Vill du vara som: - no body ;p
Sårade dig sist: - en idiot
Vill du bli galet full med: - lina x)
Gjorde dig riktigt glad senast: - mamma
Fick du sms från senast: - haha pappa x)


HAR DU:

För många vänner: - haha näää :p
Flickvän: - nehh
Förföljelsemani: - vad e de? ;D
Tvångstankar: - ibland kanske
Någon annan psykisk sjukdom: - nej,
Någon fysisk sjukdom: - nejj
Någon skada: - hahah tror inte det xD
Färgat håret: - ja, 86885659 ggr (:
Brutit några ben: - nä, 
några piercings: - nä, men vill ;s
Egen dator: - ne ..
Bra självförtroende: - nje .
Kysst någon: - ja00
Köpt kondomer: - haha ne (a)
Tagit nakenbilder: - neh ;p
Sagt jag älskar dig till någon idag: - jo
Bjudit ut någon: - typ :p
Varit kär: - aa ;p
Dumpat någon: - jouh
Blivit dumpad: - m
Velat vara otrogen: - nae!
Varit otrogen: - nae!
Stulit någonting: - nepp ;D
Lämnat landet: - jadå :p
Rymt hemifrån: - mm ^
Gjort något olagligt: - aoo ;)


HUR:

Svarar du i telefonen: - hallå , hej :p
Fördriver du tiden: - dator, musik, film, vänner,
Mycket pengar har du: - typ venne :p
Tjänar du pengar: - olika
Ofta bäddar du sängen: - alltid ^
Ofta diskar du: - diskmaskin ? (a)
Ofta städar du: - när det behövs
Många stör du dig på: - många
Ofta träffar du din familj: - varje dag,´=)





17/7

hejhejhej, idag har jag vart m. lina eller jag sovde dära ^ när vi klev upp så såg vi typ på en film sen åt vi frukost , efter ett tag hade vi tråkigt så vi fick skjuss till alder :) fast det var typ svin kallt ! ;s haha fast vi doppade oss (: haha sen så klev vi upp så var typ tidningen dära & frågade typ massor av folk frågor & tog kort :p men sen så stod vi typ bara dära x) haha typ i 10 minuter & bara frööööööös alltså det var så kallt så man typ hackade tänderna & skakade hahahaha xD ha men lina ska sova hos mig igen så hon ska jag väcka när hon somnar x) hahah :p  men nu så ska jag göra nått ;)
puussss tjOhääy :) / {{:

16/7

hejjhallå ^ :)  idag så har jag vart m. lina´:) eller hon sov hos ´mIIG (a) men vi klev upp jag duschade lina typ viilasov då ^^ haha men sen tog det typ 784936092år för mig att välja kläder ;b haha, då fick lina typ dampryck x) hhaha men sen så käka vi lunch ;p sen fiiiiiiiixa´ vi oss, sen gåDDE vi till stan ! hahah vi e typ hörttiga? haha (y) men där gick vi typ på seeme, lindex, coop osv, haha på coop så fick vi pengar av mamma för att vi skulle köpa jORDgUBBAR & läsk haha fast när vi köpte jordgubbarna så såg vi att dom precis då vi hade köpt ställt fram nya värsta snykka ! ;(((( då vart vi aRRG. men sen så köpte vi glass på frasses ist för läsk =}}} haha men sen så träffade vi elina & frida på åhles ;) meen sen så hämtade linas pappa oss (((((((y) sen har jag typ bara suttit hära :b
puussss tjOhääy ;p / {{:

14/7

tjenarhejtja - idag så har jag gått på stan jag köpte lite allt möjligt - solbrillor hårgelé ett halsband & ett par jätte söta trosor ^^ hhaah men sen har jag inte gjort så mycke pratat m. massa folk ! men det är någon sär som har loggat in på min msn & skrivit typ till jätte många ! ;s den personen är typ dum i skallen !  men jag vet fortfarande inte vem det är ?, och några tror fortfarande att det är jag & det kan det inte vara för jag var i sundsvall den tiden det skrevs & höll på att packa för att vi skulle precis fara hem till piteå igen . ! men det som stör mig mest är att jag inte vet vem det är !!  x-X men i dag ska jag till boden och vara dära i några veckor & vara m. mina underbara vänner lina & elina vet jag iallafall att jag ska vara med ! ;) men ajja hejdå ;pp      
puussss tjOhääy ;p / {{:

* elina & lina 7:4 kommer att vara bäst m. er älskar er mest av allt vill aldrig tappa taget ! <3


13/7

ojjoj, nu har jag visst inte skrivit på länge ^ men jag har iallafall inte kunnat skriva för jag har vart i torrom i ågermarland typ 8mil utanför sundsvall , 4 timmar bil , suuuuck... men det gick bra iallafall men jag har då solat badat & fiskat x) jag fick en aborre eller hure nu stavas ; ) men sen när jag skulle tvätta händerna i sjön så halkade jag i X) hahah AMAGAD vad blöt min dojja bidde ;s ;) haha och pappa bara stod dära och skratta ;o då vart jag sur ;b nä skojja men jag höll typ på att garva ihjäl mig :p men sen så vart det så kallt för jag kunde inte ha sokkorna eller dojjorna på mej för att dom va blöta x(( så sen när jag vaknade nästa morgon hade jag bitt jätte sjuk ! halsfluss & feber ååhm .. hatar att va sjuk men sen så gick vi typ ner till en liten stuga som maritas pappa äger och kollade på huggormen den var typ död när vi gick dit typ idag x) haaha hatar ormar men jag e inte rädd för dom ? ;}} men jag kom nyss hem så har jag ätit duschat & satt mig hära men om 10 min börjar en film jag ska kolla så nu ska jag gå in på pixbox osv. ;b   I THIINK I LIKE YOU ? :)
puussss tjOhääy ;p / {{:

8/7

hejhejhej, idag så klev jag upp typ kl 10.30 sen så fixa jag mig åt någonting & for till luleå m. lina & mamma x-) vi skulle köpa bara nåra skor att ha hemma på gården ^ haha men vi köpte iallafall ett par svarta ballerinaskor, hårnålar, snoddar, sockar & trosor x) haha men sen efter vi hade vart på stan så for vi till statiol i gammelstan för att där skulle tommy hämta mig för jag skulle till norrfjärden (: så lina & mamma for in till luleå igen för att köpa målarfärg = ] haha sen när jag kom hit så har jag bara busat m. gizmo åsså gådde jag ut m. han satt här osv. =)haha i morgon ska man ju till sundsvall :) kommer hem på söndag eller måndag RING & SMSA :) !! men nu orkar jag it skriva mera.
puussss tjOhääy  / {{:

5/7

hejhejhejhejhej, idag så har jag inte gjort speciellt mycke, lina sovde hos mig igår till idag . men hon vaknade typ vid 12.00 och sen när hon hade legat vaken och spelat nintend0 så väckte hon mig ,! tasiiigt ;b haaha, men iallafall, sen städade vi upp i mitt rum åså efter vi hade ätit frulle så for vi och lämnade till baka filmen jag och hon hade cyklat och hyrt igår, american pie "beta house" den e bra x ) haha, men sen så har vi inte gjort mycke spelat nintend0 och hoppat studdsmatta ätit middag åså, =) men men, i går skrev jag ingenting så jag kan ju berätta vad vi gjorde då ^^ först så hade jag sovit där sen i förrgår (y) så när vi klev upp typ 10.00 så pratade vi typ åt frulle sen så färgade vi mitt hår igen (= brunare ;-) sen så kom julia vi såg en film " dagnrous water " eller hur det nu stavas :b sen for julia hem när jag och lina skulle dra till mig och köpa godis hyra film och äta middag ^ haha men det var allt vi gjorde troja? xP men nu ska jjag till lina och sova dära och se på horton och hostel 2 ^^ dom e bra eller jag har bara sett hostel 2 av dom filmerna x]]] hoho *.* men nu ska jag dra puussss tjOhääy / {{:

3/7

tjatjatjatjatjatja, idag så har jag och lina vart på stan först sen så CYKLADE vi till alder fast först trodde vi att vi hade cyklat vilse men det hade vi inte, hehe men sen så hittade vi ! (y) <x det var typ 30 + när vi cyklade dit så vi typ dog i alla uppförs backarna X) men sen så gick vi typ igenom en skog på alder för att komma till flytbryggan som var typ mitt i vattnet så sen när vi kom fram så stod vi typ mitt i skogen och när man klev på bottnen så sjönk man typ ner så att hela foten var under den eeeeeekliga leran ? men sen simmade vi ut dök från den men det var typ svin äckligt för det känndes som man skulle slå huvet i någonting! ;s men iallafall sen så simmade vi till land det var typ jätte långt ! heh :b men nu ska jag och lina se på bring it on osv. (-:
puussss tjOhääy / {{:


2/7

hejhejhejhejhej, idag har jag sovit hos linda & chrille ^ men jag vaknade vid 10.00, gådde ut m. tobbe och gav honom mat, åt frulle satt vid datan och busade m. tobbe (: men igår på kvällen så åt vi annanas jag som inte gillar annanas men jag hade bara ätit annanas på pizza och det var inte alls samma sak när man åt det som vanligt ! ;D haha, men iallafall vi kollade på en film brudens far medans vi färgade mitt hår ;b igår när jag och linda gådde på stan så hittade jag bara hårfärg ;) men vi gick typ på gina tricot, h&m, vila, scorett & euro sko det var dom ända vi hann på vi hade typ bara 2 timmar på oss ! för dom flesta affärerna stängde kl 18.00 eller det var alla affärer som stängde då förutom i gallerian dom stängde kl 19.00 x-b  1 timma längre yes ! ;D men ikvl har vi match mot svartbjörnsbyn if, det e typ ett 94-95 lag men dom har bara typ max 5 95;or så det kommer kanske inte gå så bra x-(   ajja vi kanske vinner ? xS ;) men nu ska jah ut m. toBbe , =)
puussss tjOhääy :) / {{:

1/7

hejhejhejhejhejj, idag har jag inte gjort så mycke, pappa väckte mig sen åt jag frulle klädde på mig fixa mig osv. sen vid 10 !! så for ja marita & pappa till hans affär, sen vid 11 så skulle marita te step in sådå hade jag & pappa tråkit så vi gådde & köpte icacreaaaam ! x) hehe, men sen så for vi tebax te affären jag gick på stan till 1 ungefär åt lunch, haha och när pappa skulle värma sin mat så hade jag typ råkat pajja hans micro ! xD hah men jag sprang ner till subsland & köpte en baugette till han ist ! (y) sen när har kollade om micron funkade efter typ 20 minuter kanske , så funkade den ! ;s hah cp ! ;D men efter det så har jag it gjort särskilt mycke spelat super mario bara ;) www.spelagratis.nu pröva ? ;D haha det e skoojjjjj ! :) men senare ikvl när linda har slutat vid 16.00 så ska hon hämta mig här så ska vi gå på stan & shoppa ! ;-) får se ifall jah hittar nå kul, det gör jag säkert ^^ men sen efter det ska vi dra till henne åsså ska jag sova dära ^ <3  haha bara 30 dagar kvar tills jag fyller år ! ;o ( x men nu finns det inge mera att skriva 0O,
puussss tjOhääy / {{:

RSS 2.0